Nieuws

De voorjaarscompetitie is halverwege. De resultaten voor TTCL zijn tot nu toe erg gevarieerd. TTCL 1 staat gedeeld laatste. De heren zullen in de tweede helft hard aan de slag moeten om naar de vierde lees meer »

3 weken geleden

De eerste twee weken van de voorjaarscompetitie zitten erop. Met de eerste uitslagen kunnen we kijken hoe de teams van TTCL van start zijn gegaan. TTCL 1 staat op de vierde plaats. Dat is de gebruikelijke lees meer »

1 maand geleden

Afgelopen donderdag deden Herjan en Marco mee aan het Open Maarssen toernooi van TTV Maarssen. De donderdag voor het begin van de nieuwe competitie is dit altijd een mooie gelegenheid om weer even in het lees meer »

1 maand geleden

Iedereen een mooi en sportief 2018 toegewenst! Maandagavond kan je je goede voornemen om meer te gaan sporten bij ons invulling komen geven. Tot dan?

2 maanden geleden

De najaarscompetitie 2017 is klaar. Alle wedstrijden zijn weer gespeeld en er is weer prachtig gestreden. TTCL 1 heeft de 4de plaats in de poule weten te bemachtigen. Daarmee mogen zij komend seizoen wederom lees meer »

3 maanden geleden

Foto's uit het bericht van TTCL

Sinds gisteravond hebben we onze eigen speelveldomranding (leuke voor galgje). Nu is voor iedereen duidelijk bij welke club ze zijn beland. Met onze hartelijke dank aan AFAS Software voor het mogelijk lees meer »

4 maanden geleden

Afgelopen vrijdag speelden zowel TTCL 1 als TTCL 3 tegen teams van TTV Rega – Nijkerk. Op de achtergrond zijn Henk en Karel bezig met de dubbel, op de voorgrond is Berend met zijn eerste partij van de lees meer »

5 maanden geleden