Nieuws

Afgelopen vrijdag speelden zowel TTCL 1 als TTCL 3 tegen teams van TTV Rega – Nijkerk. Op de achtergrond zijn Henk en Karel bezig met de dubbel, op de voorgrond is Berend met zijn eerste partij van de lees meer »

5 dagen geleden

Ook de afgelopen weken hebben de teams van TTCL weer gestreden in de competitie. De heren van TTCL 1 hebben vorige week geen punt laten liggen, waardoor het team nu op de 2de plaats in de poule staat. lees meer »

1 week geleden

De competitie is 2 weken oud en de teams hebben dus al 2x de strijd aangebonden. Team 1 staat nu op een gedeelde 4de plaats, samen met 2 andere teams. Het beloofd een competitie met veel uitdagende wedstrijden lees meer »

3 weken geleden

Deze week gaat de najaarscompetitie weer van start. De verschillende competitiespelers bereiden zich allemaal op hun eigen manier voor. Nick en Herjan zijn afgelopen donderdag bij Ttv Maarssen geweest lees meer »

1 maand geleden

De schoolvakanties zijn weer afgelopen, dus de training voor de jeugd is weer begonnen. Dit is vele jaren door Hugo gedaan, waarvoor onze heel hartelijke dank! Met ingang van dit seizoen heeft Jesper de lees meer »

1 maand geleden

Tijdlijnfoto's

In de vakantie gaan de senioren gewoon door met tafeltennis. Het was gisteravond weer een zaal vol gezellige sportiviteit. Ook zin om eens een balletje te slaan? Op maandagavond om 20:30 ben je van harte lees meer »

3 maanden geleden

Het avontuur van de bekercompetitie is voor TTCL helaas weer afgelopen. Na 3 zeer geslaagde avonden gevuld met sportiviteit heeft TTCL helaas niet voldoende punten om door te gaan naar de volgende ronde. lees meer »

5 maanden geleden