Nieuws

Halverwege het seizoen krijgen we al een mooi beeld hoe de teams het doen. TTCL 3 staat derde in de poule en lijken zich aardig op dat plekje te nestelen. Promotie is nog iets te hoog gegrepen, maar het..

5 uren geleden

De teams van TTCL zijn de voorjaarscompetitie goed begonnen. In de eerste speelweek wonnen alle teams hun wedstrijden. TTCL 2 en 3 wisten dit ook in de tweede speelweek door te zetten. TTCL 3 staat daarmee..

1 maand geleden

Na een tijdje stilte op dit kanaal pakken we de draad weer op. Dankzij een verbouwing was uw reporter tijdelijk druk met andere zaken. De najaarscompetitie is inmiddels afgesloten. TTCL 3 heeft hierin..

2 maanden geleden

Foto's uit het bericht van TTCL

Donderdagavond was er weer het Open Maarssen. Dit toernooi wordt ieder half jaar aan de vooravond van de competitie georganiseerd door TTV Maarssen. Herjan en Marco hebben hier de eer van TTCL mogen verdedigen…

6 maanden geleden

De afgelopen 3 weken heeft TTCL meegedaan aan de bekercompetitie. Met deze competitie vullen we het gat naar de zomervakantie op. Alle niveaus spelen hier tegen elkaar. Op basis van de niveaus van de spelers..

9 maanden geleden

Afgelopen donderdag zijn de laatste wedstrijden van voorjaarscompetitie gespeeld. TTCL 3 wist tegen Bunshot nog een puntje te pakken. In de laatste partij had Marco nog een kans om er nog een tweede punt..

11 maanden geleden

Gisteravond hebben Nick en Herjan hun laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie gespeeld. Met die overwinning zijn de heren zeker van het kampioenschap. In het najaar spelen ze dus weer in de 5de klasse…

11 maanden geleden