Nieuws

Tijdlijnfoto's

In de vakantie gaan de senioren gewoon door met tafeltennis. Het was gisteravond weer een zaal vol gezellige sportiviteit. Ook zin om eens een balletje te slaan? Op maandagavond om 20:30 ben je van harte lees meer »

1 maand geleden

Het avontuur van de bekercompetitie is voor TTCL helaas weer afgelopen. Na 3 zeer geslaagde avonden gevuld met sportiviteit heeft TTCL helaas niet voldoende punten om door te gaan naar de volgende ronde. lees meer »

3 maanden geleden

Deze week is de bekercompetitie gestart. TTCL doet met 1 team mee. Dat is heel voortvarend begonnen met 12-6 winst op de tegenstanders​ van Rega. Hiermee staan ze nu twee in de poule. Een mooi begin! lees meer »

3 maanden geleden

Alle wedstrijden zijn weer gespeeld, de voorjaarscompetitie zit er weer op. TTCL 1 en TTCL 2 zijn beide vierde geworden in hun poule. Daarmee blijven ze ook komend seizoen in de 4de en 5de klasse spelen. lees meer »

4 maanden geleden

LPD-Leusden

4 maanden geleden

Halverwege de voorjaarscompetitie gaat het goed met de teams van TTCL. TTCL 1 staat op een gedeelde derde plaats. Het puntenverschil met de tweede en vijfde plek is klein, dus het kan nog alle kanten op. lees meer »

5 maanden geleden

De eerste 2 weken van de voorjaarscompetitie zitten er weer op. Alle teams zijn voortvarend van start gegaan. TTCL 1 en TTCL 2 staan op een nette derde plaats. TTCL 3 gaat momenteel aan kop in hun poule. lees meer »

6 maanden geleden