Nieuws

De najaarscompetitie 2017 is klaar. Alle wedstrijden zijn weer gespeeld en er is weer prachtig gestreden. TTCL 1 heeft de 4de plaats in de poule weten te bemachtigen. Daarmee mogen zij komend seizoen wederom lees meer »

1 week geleden

Foto's uit het bericht van TTCL

Sinds gisteravond hebben we onze eigen speelveldomranding (leuke voor galgje). Nu is voor iedereen duidelijk bij welke club ze zijn beland. Met onze hartelijke dank aan AFAS Software voor het mogelijk lees meer »

1 maand geleden

Afgelopen vrijdag speelden zowel TTCL 1 als TTCL 3 tegen teams van TTV Rega – Nijkerk. Op de achtergrond zijn Henk en Karel bezig met de dubbel, op de voorgrond is Berend met zijn eerste partij van de lees meer »

2 maanden geleden

Ook de afgelopen weken hebben de teams van TTCL weer gestreden in de competitie. De heren van TTCL 1 hebben vorige week geen punt laten liggen, waardoor het team nu op de 2de plaats in de poule staat. lees meer »

2 maanden geleden

De competitie is 2 weken oud en de teams hebben dus al 2x de strijd aangebonden. Team 1 staat nu op een gedeelde 4de plaats, samen met 2 andere teams. Het beloofd een competitie met veel uitdagende wedstrijden lees meer »

2 maanden geleden

Deze week gaat de najaarscompetitie weer van start. De verschillende competitiespelers bereiden zich allemaal op hun eigen manier voor. Nick en Herjan zijn afgelopen donderdag bij Ttv Maarssen geweest lees meer »

3 maanden geleden

De schoolvakanties zijn weer afgelopen, dus de training voor de jeugd is weer begonnen. Dit is vele jaren door Hugo gedaan, waarvoor onze heel hartelijke dank! Met ingang van dit seizoen heeft Jesper de lees meer »

3 maanden geleden