Nieuws

Het avontuur van de bekercompetitie is voor TTCL helaas weer afgelopen. Na 3 zeer geslaagde avonden gevuld met sportiviteit heeft TTCL helaas niet voldoende punten om door te gaan naar de volgende ronde. lees meer »

1 maand geleden

Deze week is de bekercompetitie gestart. TTCL doet met 1 team mee. Dat is heel voortvarend begonnen met 12-6 winst op de tegenstanders​ van Rega. Hiermee staan ze nu twee in de poule. Een mooi begin! lees meer »

1 maand geleden

Alle wedstrijden zijn weer gespeeld, de voorjaarscompetitie zit er weer op. TTCL 1 en TTCL 2 zijn beide vierde geworden in hun poule. Daarmee blijven ze ook komend seizoen in de 4de en 5de klasse spelen. lees meer »

2 maanden geleden

LPD-Leusden

2 maanden geleden

Halverwege de voorjaarscompetitie gaat het goed met de teams van TTCL. TTCL 1 staat op een gedeelde derde plaats. Het puntenverschil met de tweede en vijfde plek is klein, dus het kan nog alle kanten op. lees meer »

3 maanden geleden

De eerste 2 weken van de voorjaarscompetitie zitten er weer op. Alle teams zijn voortvarend van start gegaan. TTCL 1 en TTCL 2 staan op een nette derde plaats. TTCL 3 gaat momenteel aan kop in hun poule. lees meer »

4 maanden geleden

Foto's uit het bericht van TTCL

Gisteravond is er hard gestreden om het clubkampioenschap. Allereerst is er in 2 poules gevochten om een plaatsje in de halve finales. Doordat de minder ervaren spelers punten voor kregen op de ervarener lees meer »

5 maanden geleden