Nieuws

Afgelopen donderdag zijn de laatste wedstrijden van voorjaarscompetitie gespeeld. TTCL 3 wist tegen Bunshot nog een puntje te pakken. In de laatste partij had Marco nog een kans om er nog een tweede punt lees meer »

1 maand geleden

Gisteravond hebben Nick en Herjan hun laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie gespeeld. Met die overwinning zijn de heren zeker van het kampioenschap. In het najaar spelen ze dus weer in de 5de klasse. lees meer »

1 maand geleden

De laatste twee weken van dit seizoen zijn aangebroken. Voor TTCL 1 en 2 is het een spannend einde. TTCL 1 staat momenteel op een vijfde plaats. Ze zullen moeten zorgen dat ze nog een plaatsje stijgen. lees meer »

1 maand geleden

De voorjaarscompetitie is halverwege. De resultaten voor TTCL zijn tot nu toe erg gevarieerd. TTCL 1 staat gedeeld laatste. De heren zullen in de tweede helft hard aan de slag moeten om naar de vierde lees meer »

2 maanden geleden

De eerste twee weken van de voorjaarscompetitie zitten erop. Met de eerste uitslagen kunnen we kijken hoe de teams van TTCL van start zijn gegaan. TTCL 1 staat op de vierde plaats. Dat is de gebruikelijke lees meer »

3 maanden geleden

Afgelopen donderdag deden Herjan en Marco mee aan het Open Maarssen toernooi van TTV Maarssen. De donderdag voor het begin van de nieuwe competitie is dit altijd een mooie gelegenheid om weer even in het lees meer »

3 maanden geleden

Iedereen een mooi en sportief 2018 toegewenst! Maandagavond kan je je goede voornemen om meer te gaan sporten bij ons invulling komen geven. Tot dan?

4 maanden geleden