Nieuws

Onze jeugdtrainer sloot het jeugdseizoen af met ultimate tafeltennis (4 tafeltennistafels samengevoegd tot 1 speelveld). Daar hebben we met de senioren ook nog even van genoten. Ultimate-rond-de-tafel…

2 maanden geleden

De afgelopen 3 weken heeft TTCL meegespeeld in de bekercompetitie. Hierbij spelen spelers van alle niveaus tegen elkaar. Heel andere wedstrijden dan normaal, maar zeker net zo gezellig. Qua resultaten..

3 maanden geleden

De voorjaarscompetitie van 2019 zit er weer op. Voor de teams van TTCL is dit afgesloten met mooie resultaten. TTCL 3 is ondanks dat de laatste wedstrijd werd verloren 3de geworden. Het effect van de toevoeging..

4 maanden geleden

Halverwege het seizoen krijgen we al een mooi beeld hoe de teams het doen. TTCL 3 staat derde in de poule en lijken zich aardig op dat plekje te nestelen. Promotie is nog iets te hoog gegrepen, maar het..

6 maanden geleden

De teams van TTCL zijn de voorjaarscompetitie goed begonnen. In de eerste speelweek wonnen alle teams hun wedstrijden. TTCL 2 en 3 wisten dit ook in de tweede speelweek door te zetten. TTCL 3 staat daarmee..

7 maanden geleden

Na een tijdje stilte op dit kanaal pakken we de draad weer op. Dankzij een verbouwing was uw reporter tijdelijk druk met andere zaken. De najaarscompetitie is inmiddels afgesloten. TTCL 3 heeft hierin..

9 maanden geleden

Foto's uit het bericht van TTCL

Donderdagavond was er weer het Open Maarssen. Dit toernooi wordt ieder half jaar aan de vooravond van de competitie georganiseerd door TTV Maarssen. Herjan en Marco hebben hier de eer van TTCL mogen verdedigen…

1 jaar geleden